Hoppa till sidans innehåll

Våra Tränare


 

  

 

 

Anna Rechnio - Huvudtränare

Anna Rechnio började åka skridskor 1982. Under sin tävlingskarriär bodde och tränade hon i New England, USA.

Anna vann de polska mästerskapen 1994, 1997 och 1998. Hon tävlade i OS i Lillehammer 1994 och hamnade på 10de plats. 1998 på OS I Nagano placerade hon sig som nummer 19. 

Anna har tävlat i 5 världsmästerskap och hennes bästa placering är en 5e plats 1998. 

Hon har också deltagit i 6 Europeiska mästerskap.

Efter att ha slutat tävla började hon arbeta som eftertraktad tränare samt koreograf och har nu gjort detta i över 15 år. 

Fortfarande en väldigt ”aktiv” konståkare!

 

 

 

Alexey Fedoseev Huvudtränare

Alexey kommer ursprungligen från Ryssland där han har tävlat för Ryska landslaget mellan 1993-2000. Alexey hade flera internationella framgångar som tävlingsåkare. Som professionell åkare hade han huvudroller i ibland annat den prestigefulla Hollywoods show Holliday on Ice.
Alexey har rysk tränareutbildning och arbetat som tränare från 2000 i Polen, Ryssland och Danmark. Alexey är eftertraktad gästtränare på internationella läger och sammandrag.  Alexey tillhör till de bästa tekniktränare och han har haft åkare på JGP, JVM och EM.  Han pratar ryska, polska och engelska.

 Julija1

Juilja2

Julija Obertas - Huvudtränare

Julija började åka skridskor när hon var 5 år. Hon är född i Ukraina och flyttade senare till Ryssland och Sankt Petersburg. Hon har tävlat i paråkning och representerade Ukraina fram till 2000 och efter det Ryssland. 1998 och 1999 vann hon Junior världsmästerskapen och kom tvåa i europeiska mästerskapen 2005. 2003 tog hon brons i  Russian Nationals, kom femma i europeiska mästerskapen och kom åtta i världsmästerskapen.
Hon har jobbat som tränare sedan 2010 och innan hon kom till Sverige tränade hon åkare i Italien.

 

   

 

 


 Illya Solomin

Junior Tränare

Illya blev svensk mästare inom juniorklassen 2013 och deltog i Konståknings EM i Budapest år 2014. Solomin blev uttagen i landslaget år 2013.

 

Michael Neuman

Junior Tränare

Micke representerar Slovakien på världsnivå, han är Slovakisk mästare och deltog bland annat på Europa mästerskapen 2016. Micke tränar för det mesta i Sverige då han bor här i Stockholm. Michael är utbildad konståkningstränare nivå Steg 4B.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 02 OKT 2018 19:03 Skribent: Jonas Kollberg
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Fortum

Skoda Stockholm stolt sponsor till SASK

Postadress:
Stockholms Allmänna Skridskoklubb - Konståkning
Tatjana Hilmblom, Esplundagränd 64
12472 Bandhagen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info