Hoppa till sidans innehåll

Våra Tränare


 

 

 

 

Anna Rechnio - Huvudtränare

Anna Rechnio började åka skridskor 1982. Under sin tävlingskarriär bodde och tränade hon i New England, USA.

Anna vann de polska mästerskapen 1994, 1997 och 1998. Hon tävlade i OS i Lillehammer 1994 och hamnade på 10de plats. 1998 på OS I Nagano placerade hon sig som nummer 19. 

Anna har tävlat i 5 världsmästerskap och hennes bästa placering är en 5e plats 1998. 

Hon har också deltagit i 6 Europeiska mästerskap.

Efter att ha slutat tävla började hon arbeta som eftertraktad tränare samt koreograf och har nu gjort detta i över 15 år. 

Fortfarande en väldigt ”aktiv” konståkare!

 

 

 

Alexey Fedoseev Huvudtränare

Alexey kommer ursprungligen från Ryssland där han har tävlat för Ryska landslaget mellan 1993-2000. Alexey hade flera internationella framgångar som tävlingsåkare. Som professionell åkare hade han huvudroller i ibland annat den prestigefulla Hollywoods show Holliday on Ice.
Alexey har rysk tränareutbildning och arbetat som tränare från 2000 i Polen, Ryssland och Danmark. Alexey är eftertraktad gästtränare på internationella läger och sammandrag.  Alexey tillhör till de bästa tekniktränare och han har haft åkare på JGP, JVM och EM.  Han pratar ryska, polska och engelska.

 

 

LIsa Lager

 

Lisa Lager

Vid 5-års ålder började Lisa att åka skridskor. Under sina 15 år som aktiv har hon bott och tränat i Stockholm.
Lisa är en välmeriterad åkare på nationell och internationell nivå. Efter sina 7 år i Elitserien har hon tagit bl.a. Silver vid Svenska och Nordiska Mästerskapen. 
Under åren 2015-2018 ingick Lisa i Svenska Landslaget och representerade Sverige i internationella sammanhang som Junior Grand Prix.
Som avslut på en fin tävlingskarriär tog Lisa Stockholms Distriktsmästerskaps guld (senior) 2020.

   

 

 


 Illya Solomin

Illya Solomin är med i Svenska landslaget.Han har arbetat som tränare senaste 5 åren.Illya har snabbt fått upp ett väldigt bra rykte som tränare för sin kunnighet och kompetens.Han har arbetat på en hel del läger men framförallt i många av Stockholms klubbarna där han har spridit sin kunnighet till andra och med det inspiration till olika tränare och åkare.

Bland Illyas meriter:
• Europa mästerskapen 2014 Budapest och 2020 Graz
• Flertal Junior SM och Nordiska mästerskaps guld.
• 4 st Senior mästerskaps silver.
• 1 senior Nordiska silver 2020. 
• Junior VM final.
• Flertal internationella guld och medaljer.
• ISU Junior Grand Prix.
• SOK, Svenska olympiska kommittés satsning mot OS
• Landslag och Toppgrupp.

 

 Natran Tzagai

 

 

Natran Tzagai

Natran har varit en elit tävlingsåkare de senaste 10 åren. I hans karriär har han samlat på sig ett flertal medaljer från både Svenska mästerskapen och Nordiska mästerskapen i ungdom, junior och senior klassen. 

Internationellt har han tagit pallplacering i bland annat den välkända tävlingen Nrw Trophy. Han har också tävlat i Junior grand prix vilket är den högsta nivån av internationella junior tävlingar. 

Utöver hans tävlings prestationer kom han med i svenska junior landslaget 2016 och senare ingick han i det svenska senior utvecklingslandslaget.

 

 

  Matilda Algottson

Matilda Algotsson

Ingår i svenska landslaget sedan 2013. Har 1 SM-guld (2019), 2 SM-silver (2017,2018), 1 SM-brons (2016) samt 2 guld från Junior-SM (2014+2015). Deltagit på EM tre gånger och har som bäst två 13de placeringar därifrån (2016+2017).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 02 OKT 2018 19:03
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Fortum

Sponsorkontakt

Postadress:
Stockholms Allmänna Skridskoklubb - Konståkning
Tatjana Hilmblom, Esplundagränd 64
12472 Bandhagen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ask@sask-konstakning...

Se all info