Hoppa till sidans innehåll

Tävling & test


Tävling


Tränarna beslutar om när klubbens åkare kan börja med tävlingsverksamhet och i vilka tävlingar åkaren ska delta i, aktuell klass samt prioriteringar mellan åkare i klubben.
Styrelsens tävlingsansvarige anmäler åkaren och sköter kontakten mot arrangerande klubb. Klubbens kassör betalar in anmälningsavgiften när tränaren alternativt tävlingsansvarig meddelar vilka åkare som ska anmälas.

Mer info finns i läsa i ”Tävlingsinfo”.

 

Tävlingslicens

För att få tävla samt för att göra tester måste åkaren ha betalat medlemsavgift till klubben samt tävlingslicens till Folksam. Tävlingslicensen är en form av försäkring och är obligatorisk för alla tävlingsåkare. SASK styrelse har även beslutat att alla åkare utanför skridskoskolan ska ha licens så vi undviker ev luckor i försäkringen, detta gäller även om man har slutat att tävla. Licensen bekostas av åkaren själv. Licenses betalas av klubben till folksam och klubben fakturar sedan den till åkeren. Avgiften skiljer sig beroende på om man är A-, B- eller C- åkare. Gå gärna in och läs om försäkringar och tävlingslicens på http:www.folksam.se/idrott.

 

Tester

Klubbens tränare avgör när åkare ska testas. Test bekostas av åkaren själv. Vid testtillfället ska alltid testkort och tävlingslicenskort eller bevis om betald licens finnas tillhands. Testkortet är en originalhandling och ska förvaras hos åkaren. När åkaren har testat, ska en uppdaterad kopia på testkortet lämnas till klubbens tävlingsansvarige. Om inte så sker, riskerar man att missa tävlingar som kräver särskilt test.

Uppdaterad: 08 OKT 2017 18:26 Skribent: Katarina

Postadress:
Stockholms Allmänna Skridskoklubb - Konståkning
Sofie Johansson, Reginsvägen 2
16773 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ask@sask-konstakning...

Se all info