Hoppa till sidans innehåll

Skridskoskolans tränare


   
Ida

Ida

Jag heter Ida och är ny tränare i skridskoskolan. Jag är 15 år och har åkt för SASK i 8 år och är fortfarande en aktiv åkare i klubben. Det jag tycker är roligt med konståkning är utmanande steg och svåra hoppkombinationer.

Sophia

Sophia 

Jag har tränat konståkning i 9 år och har test 4/4.  Jag har tävlat i elitserien och SM. Jag har jobbat i skridskoskolan i flera år och har tränarutbildning 1A. Det roligaste med konståkningen är utmaningarna, vännerna och glädjen man får när man lyckas.  Det kommer bli jättekul att få träffa både gamla och nya åkare från skridskoskolan! Vi ses i ishallen! 

Nellie

Nellie 

Jag är 17 år och har tidigare själv tränat i sask sedan 4 års ålder och har test nivå Fri 4 och basic 4. Nu mera är jag kvar i klubben som tränare och har ansvarat för olika grupper i skridskolan genom åren. Ser fram emot en ny säsong med er åkare!

Elsa

Elsa

Jag heter Elsa och är ny tränare här i SASK skridskoskola. Jag började i SASK för två och ett halvt år sedan och tävlar just nu på A-nivå. Jag började träna konståkning när jag var ungefär fyra och det jag gillar mest att göra på isen är roliga steg och piruetter!

Elina

Elina

Jag heter Elina och är 14 år. Jag är ny tränare i skridsoskolan. Jag är aktiv åkare i klubben och tävlar på C-nivå. Jag gillar att göra olika piruetter. 

Evelina

Evelina

Evelina är tränare för skridskoskolan och är aktiv åkare i klubben. Hon har tränarutbildning grundnivå. 
   
 Iris

Iris

Iris är tränare och har tidigare varit åkare i klubben.
 Filippa

Filippa

Jag heter Filippa och är 14 år. Jag är en av tränarna i skridskoskolan och har utbildning 1A. Jag har åkt konståkning sen jag var 6 år, och slutade för bara ett halvår sen. Jag har istället blivit tränare och tycker det är superkul!! 
 Carolina

Carolina

Hej mitt namn är Carolina  och jag är 17 år gammal! Jag har åkt konståkning sedan jag var 6 år gammal och är fortfarande en aktiv åkare i klubben. I nästan 4 år har jag tävlat i elitserien och i de svenska mästerskapen. Jag har konståknings förbundets utbildning steg 1A samt första utbildning som domare. 

Jag ser riktigt fram emot att jobba med er elever i skridskoskolan denna kommande säsong!

 

 

 

 

 

Mer om våra huvudtränare kan ni läsa under:

Våra Tränare

Uppdaterad: 22 DEC 2019 11:16

Postadress:
Stockholms Allmänna Skridskoklubb - Konståkning
Sofie Johansson, Reginsvägen 2
16773 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ask@sask-konstakning...

Se all info