Hoppa till sidans innehåll

Skridskouthyrning till barn i skridskoskolan

08 JUL 2014 14:40
Idag den 4 september 2014 kan Katarina möta upp på Stora Mossen kl 19.30 för att prova ut skridskor för uthyrning. Kontakta via mailen till skridskouthyrning som finns på hemsidan. Lördag den 6 på morgonen kl 8 går också bra.
  • Uppdaterad: 04 SEP 2014 16:57

De som har hyrt skridskor förra säsongen men inte lämnat tillbaka än måste lämna dem nu. Det saknas fortfarande flera par. Katarina är på plats mellan 19-20 ikväll.

 

Erbjudandet riktar sig endast till våra medlemmar som går i vår skridskoskola.

 

Endast små storlekar finns, i huvudsak stl 25-33, någon enstaka 34.

 

Barnen lär sig åka konståkning mycket snabbare med rätt skridskor och när de växer så fort så blir det dyrt att köpa riktiga skridskor.

 

Skridskorna hyrs ut för 400 kr per säsong (samt för en deposition om 500 kr som du får tillbaka vid återlämnadet). Skridskouthyrning kommer arrangeras i samband med att skridskskoskolan öppnar för säsongen. Den som lånar ansvarar för att hålla dem i gott skick samt för slipning.

 

Om du är intresserad av att se till att ditt barn åker på "riktiga" skridskor kontakta SASK skridskor. Om du inte har lämnat åter dina skridskor från föregående säsong så måste du höra av dig snarast.

Skribent: Katarina

Postadress:
Stockholms Allmänna Skridskoklubb - Konståkning
Sofie Johansson, Reginsvägen 2
16773 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ask@sask-konstakning...

Se all info