Hoppa till sidans innehåll

SASK avgifter och bankgiro


SASK bankgiro är 5502-0861.

Det är mycket viktigt att tydligt ange vad betalning avser. Lämpligtvis genom att ange ocr- eller fakturanummer. Viktigt att fakturor blir betalda senast på det förfallodatum som framgår av fakturan. Vid utebliven betalning tillkommer i första hand påminnelseavgift 100 kronor. Saknas betalningen 21 dagar efter förfallodatum kommer fakturan skickas till inkasso.

Medlemsavgift

SASK medlemsavgift för säsongen är för enskild medlem 250 kr respektive 500 kr för familj.Årsmötet i början av av höstterminen bestämmer medlemsavgift för kommande säsong.
Medlemsavgiften är obligatorisk och krävs för att föreningens försäkring ska gälla. Det är förbjudet att gå på isen utan betald medlemsavgift. Detta gäller för samtliga åkare inom skridskoskola, tränande grupper samt vuxengrupp.

Träningsavgift - träningsgrupper (ej skridskoskola & speed)

Alla aktiva medlemmar i föreningen betalar också en träningsavgift. Träningsavgiften baseras på vilken grupp åkaren tränar i. Träningsavgiften är en årsavgift som kan delas upp i månadsbetalningar. Årsavgiften täcker perioden mitten av augusti till mitten av juni. Mängden träning kan variera från månad till månad. Det påverkar inte årsavgiften.

I början av hösten erhåller åkarna ett mail med information om vilken avgift som gäller för året.

Det är två månaders uppsägningstid för träningsavgift, dvs man betalar sin träningsavgift 2 månader från och med datum för den skriftliga uppsägningen.

Frågor om avgifter mailas till This is a mailto link

Avgifter skridskoskolan

Uppgift om avgifter för skridskoskolan fram går under Skridskoskolan avgifter

Uppdaterad: 16 NOV 2020 13:08 Skribent: Katarina

Postadress:
Stockholms Allmänna Skridskoklubb - Konståkning
Sofie Johansson, Reginsvägen 2
16773 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ask@sask-konstakning...

Se all info